Hanki laadukkaat langat palvelevasta lankapuodista Eurassa

Lankapuoti Tres Liliumin valikoimaan kuuluu niin laadukkaat merinolangat kuin napit, vetoketjut sekä muut ompelutarvikkeet. Kivijalkaliikkeemme palvelee keskeisellä paikalla Eurassa.

 

Tutustu tällä sivulla palveluihimme ja tule paikan päälle tutustumaan laajaan valikoimaamme!

Yhteystietoihin

Etsitkö ihania lankoja tai tasokkaita ompelutarvikkeita?

Kun tarvitset lankoja tai ompelutarvikkeita, lankapuoti Tres Lilium on sinulle oikea paikka. Meiltä saat muun muassa:

 • villalangat

 • sukkalangat

 • merino- ja alpakkalangat

 • puuvillalangat

 • silkki- ja mohairlangat

 • islantilaista villalankaa

 • erikoislangat

 • makramelangat ja tarvikkeet

 • puikot ja tarvikkeet

 • koneompelulangat

 • napit ja vetoketjut.

Meiltä saat tarvittaessa myös suurempia lankamääriä. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää kattavasta valikoimastamme!

Olemme Drops-neulelankojen jälleenmyyjä

Olemme Drops-neulelankojen jälleenmyyjä. Luonnonkuidusta valmistetut norjalaiset Drops-neulelangat ovat neulojien suosikkeja. Meiltä löydät muun muassa tämän merkin alpakka-, merino- ja silkkilankoja.

 

Drops-neulelangat sopivat erinomaisesti monenlaisiin neuleisiin. Kerromme sinulle mielellämme lisää yksittäisistä langoista ja niiden sopivuudesta haaveilemaasi neuleeseen.

Ota yhteyttä

Pehmeitä merinolankoja kauniissa värisävyissä

Merinolankoja voit käyttää sekä neulomiseen että virkkaamiseen. Merinovillaa pidetään yleisesti hienoimpana villana, jota lampaanvillasta voidaan ylipäänsä valmistaa. Jos neuleesi on tehty merinovillasta, voit olla varma, että se on takuulla lämmin ja pehmeä. Se on myös hengittävä materiaali, joten lämpimälläkään säällä merinovillaneule ei ole tukala.

 

Merinovilla sopii erinomaisesti vauvan vaatteisiin, sillä se on äärimäisen pehmeä, eikä se kutita, toisin kuin monet muut villalajit. 

Meiltä saat yksilöllistä palvelua

Olitpa sitten aloittelija tai kokenut neuleiden tekijä, meiltä saat aina ystävällistä ja yksilöllistä palvelua. Autamme sinua sopivien neuleohjeiden löytämisessä ja neuvomme tarvittaessa niiden tulkinnassakin. Tulostamme sinulle ohjeet ja valitsemme kanssasi neuleeseen sopivat langat.

Verkkokauppamme palvelee 24/7

Verkkokauppamme palvelee kelloon katsomatta. Verkkokaupastamme löydät neule- ja ompelulangat sekä monipuolisen valikoiman käsityö- ja ompelutarvikkeita.

 

Kivijalkaliikkeemme palvelee Euran keskustassa

Lankapuoti Tres Lilium on kivijalkaliike, joka palvelee Euran keskustassa. Meille on siis helppo tulla: parkkipaikkoja löytyy läheltä ja julkisillakin pääsee kätevästi perille. Osoitteemme on Satakunnankatu 22, 27510 Eura.

 

Puodissamme on käytössä etukortti.

 

Palvelemme arkisin klo 10–17.  Lauantaisin klo 09-13

 

Meihin voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse ja kysyä tarkempia tietoja valikoimastamme. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteystiedot